PressKannekaffe

Å tilberede kaffe i presskanne er både enkelt og stemningsfullt.

Presskanne gir en smaksrik og aromatisk kaffe. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i 6 minutter, da blir den aller best.

Slik lager du god presskannekaffe

Slik lager du god presskannekaffe

1 Det er viktig at presskannen forvarmes, ellers blir kaffen fort kald. Fyll varmt vann i kannen og la den stå mens du koker opp vann. 

2 Kok opp friskt, kaldt vann.  Mål opp riktig mengde kaffe i presskannen. 60 g kaffe ( 5-6 strøkne måleskjeer) pr 1 liter vann gir en god, fyldig kaffe. Ha så i riktig mengde kaffe.

3 Rør om og sett på stempelet i øvre stilling mens kaffen trekker. Benytter du filtermalt kaffe så bør trekketiden være 4-5 minutter mens presskannekaffe anbefales å trekke i 6 minutter. 

4 Press ned stempelet, og servér kaffen straks. Da smaker den aller best.

Visste du at...

Luft, lys, varme og fuktighet er kaffens verste fiende! For å få den beste kaffen bør du derfor oppbevare kaffen i emballasjen. Benytt lukketeipen du finner bak på posen. Da bevarer du kaffen aller best. 

Relaterte pRoduKter

Bodum Presskanne kobber

Bodum Presskanne kobber

Chambord presskanne i kobber fra Bodum.  Kr.399,-

Til nettbutikk

Friele Frokostkaffe Presskanne Spesial

Friele Frokostkaffe Presskanne Spesial

Spesialtilpasset for bruk i presskanne.              Kr.31,90

Til nettbutikk

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og siste nytt om kaffe.

Meld på

Informasjon om deg