Nå blir Barista snart til L´OR Nytt design. Samme gode smak

Barista Single Origin er en serie med spesialkaffe fra særlig interessante områder. Den gunstige miksen av mikroklima, jordsmonn og høyde over havet gir kaffen fra disse områdene den karakteristiske, rene smaken som kjennetegner spesialkaffe. Barista - når du skal brygge ekte kaffe.

Nå blir Barista snart til L´OR Nytt design. Samme gode smak

Nå blir Barista snart til L´OR Nytt design. Samme gode smak

Barista Single Origin er en serie med spesialkaffe fra særlig interessante områder. Den gunstige miksen av mikroklima, jordsmonn og høyde over havet gir kaffen fra disse områdene den karakteristiske, rene smaken som kjennetegner spesialkaffe. Barista - når du skal brygge ekte kaffe.

  • Fylde: 6 / 12
  • Syrlighet: 8 / 12
  • Brennegrad: 5 / 12
Colombia Pitalito

Colombia Pitalito

  • Fylde: 6 / 12
  • Syrlighet: 9 / 12
  • Brennegrad: 5 / 12
Kenya Tinganga

Kenya Tinganga

  • Fylde: 9 / 12
  • Syrlighet: 6 / 12
  • Brennegrad: 7 / 12
Blue Java

Blue Java

  • Fylde: 7 / 12
  • Syrlighet: 5 / 12
  • Brennegrad: 5 / 12
Nuevo Sendero

Nuevo Sendero

  • Fylde: 10 / 12
  • Syrlighet: 3 / 12
  • Brennegrad: 8 / 12
Ipanema Bourbon

Ipanema Bourbon

Colombia Pitalito

  • Fylde: 6 / 12
  • Syrlighet: 8 / 12
  • Brennegrad: 5 / 12

Les mer

Colombia Pitalito

Kenya Tinganga

  • Fylde: 6 / 12
  • Syrlighet: 9 / 12
  • Brennegrad: 5 / 12

Les mer

Kenya Tinganga

Blue Java

  • Fylde: 9 / 12
  • Syrlighet: 6 / 12
  • Brennegrad: 7 / 12

Les mer

Blue Java

Nuevo Sendero

  • Fylde: 7 / 12
  • Syrlighet: 5 / 12
  • Brennegrad: 5 / 12

Les mer

Nuevo Sendero

Ipanema Bourbon

  • Fylde: 10 / 12
  • Syrlighet: 3 / 12
  • Brennegrad: 8 / 12

Les mer

Ipanema Bourbon

Lær å lage god kaffe

Tilberedingsmetoden avgjør hvor fint du bør kverne kaffen. Espresso kvernes ekstra fint og filterkaffe nokså fint.  

Bruk alltid rent utstyr og friskt, kaldt vann. Doser riktig: 60 gram per liter gir en fyldig kaffe hvis du skal lage presskanne, filter eller kokekaffe. Bruker du espressomaskin er det viktig at maskinen er tilstrekkelig varmet opp. Den beste espressoen får du ved å bruke riktig temperatur, malingsgrad og press i bajonetten. Ideelt bruker maskinen mellom 20 og 30 sekunder på å brygge en kopp espresso.

Om tilberedning

Kaffe har aldri smakt bedre

Barista Single Origin - når du skal brygge ekte kaffe!

Kenya

Kenya

Ved foten av Mount Kenya finner man noen av verdens mest utsøkte og karakteristiske kaffesorter.

Les mer om kaffedyrking i Kenya

Miljø og samfunn

Miljø og samfunn

Mount Kenya, Ipanema Bourbon og Nuevo Sendero består av bønner som er kjøpt fra kaffefarmer som oppfyller miljømessige og sosiale standarder iht sertifiseringsordningen UTZ CERTIFIED.

Les mer om Utz-sertifisering