Nytt design på Friele Fairtrade kaffe

Nytt design på Friele Fairtrade kaffe

Publisert: 15. oktober 2010

Kaffehuset Friele har gitt Fairtrade-kaffen fra Guatemala et ansiktsløft og håper at vår entusiasme for Fairtrade skinner gjennom emballasjen.

- Vi ønsker at kaffen skal appelere til alle kaffe elskere og at den skal gi en aura av kvalitet, god smak og ansvarlighet, sier Tonje Schreiner, produktsjef i Kaffehuset Friele.

Kaffehuset Friele ønsker å beholde lojaleFairtrade brukere, men samtidig skille seg fra andre Fairtrade alternativer gjennom å bringe mer smaks- og produktbeskrivelser inn på pakningen.

Å velge Fairtrade-kaffe er å velge kvalitetskaffe

- I denne prosessen var vi veldig opptatt av å fremheve den gode smaken og vår stolthet for produktet. Vi er ivrige Fairtrade-fans her på Kaffehuset Friele og vi følte den tidligere emballasjen ikke uttrykket dette godt nok. Å velge Fairtrade-kaffe er også å velge kvalitetskaffe, sier Tonje.

Den Fairtrade-sertifiserte kaffen kommer fra kooperativet Fedecocagua i Guatemala. Den dyrkes i høyder mellom 700 - 1400 moh, som gir en fruktig, rund og frisk smak. En kaffe som passer til både hverdag og fest!

Den nye posen vil komme i hyllene til ICA, REMA 1000, Maxi, Rimi samt flere regionale kjeder i løpet av oktober.