Nye reklamefilmer

Nye reklamefilmer

Publisert: 18. desember 2010

Kaffehuset Friele lanserer to nye reklamefilmer i romjulen. 

- Vi har utviklet et engasjerende konsept sammen med TRY, som forlater dokumentarsjangeren, men som i større grad skal fortelle historier og underholde, sier markedssjef i Kaffehuset Friele, Heine Eliassen. - Vi mener at vi beholder budskapet som fremhever Kaffehuset Frieles lidenskapelig jakt etter de beste råvarene, samtidig som vi fremhever at smaken er til for å nytes og skape de gode kaffeøyeblikk, fortsetter Eliassen.

I første omgang er det laget to tre-minutters reklamefilmer, en fra Brasil og en fra Colombia. Den første går på i romjulen, mens den andre har premiere på nyåret.

- Langformatet har vært en stor suksess for Friele, og vi så ingen grunn til å endre på det, så lenge det gjøres på en relevant og engasjerende måte, sier Eliassen. Vi ønsker at vår brennende lidenskap for kaffe skal nå helt frem til forbrukeren, og smakes når de nyter en kopp Friele kaffe.

Filmene handler om enkeltpersoner som har et spesielt nært forhold til kaffe, og er tatt opp i de områdene der Friele kjøper sin kaffe i Sør-Amerika. 

Aksel Hennie har hatt regi og filmene er produsert av Håkon Øverås og mette Waaberg i 4 1/2.

Premierevisning er andre juledag kl. 21:39 på TV2 (mellom Sportsnyhetene og Gylne Tider).

For mer informasjon ta kontakt med Markedssjef Heine Eliassen tlf. 994 91 200 heine.eliassen@jdecoffee.com.