Kaffehuset Friele vil servere deg iskald forfriskende is-te!

Produktsjef Tonje Marie Schreiner og direktør i Jubilee Frode Opheim

Kaffehuset Friele vil servere deg iskald forfriskende is-te!

Publisert: 15. april 2012

Kaffehuset Friele har lansert den populære is-teen fra Rauch i Østerrike.

- Rauch er en kvalitetsleverandør som vi er stolt av å samarbeide med i Norge, sier direktør Frode Opheim. - Rauch har levert juice og is-te til Europa i nesten hundre år og vet at markedet krever suveren kvalitet.

Rauch distribuerer i dag varer til mer enn 100 land og har en omsetning på over seks milliarder. Nordmenn kjenner kanskje allerede til merkevaren, da Rauch er en stor sponsor av vintersport og dermed meget synlig på ski arrangementer.

Rauch har et stort mangfold av juice, for både storkjøkken og dagligvare. Friele velger i første omgang å lansere de to mest populære is-teene; Ice Tea Lemon og Ice Tea Peach i storkjøkkenmarkedet.

- Vi ser at markedet for is-te er i vekst og det har vært en etterspørsel for større bredde i sortimentet, sier Opheim. - Vi mener markedet er spennende og føler at Rauch er riktig samarbeidspartner for oss.

ET SUNNERE ALTERNATIV TIL BRUS

- Rauch is-te har kun naturlige ingredienser og har mindre sukker enn brus, noe som er relevant for de som vil ha noe forfriskende, men også er opptatt av litt mindre sukker i drikken, sier produktsjef Tonje Schreiner.

Ice Tea Lemon og Ice Tea Peach lanseres i første omgang som halvliter flasker for storkjøkken og KBS markedet.