Friele Barista

Friele Barista

Publisert: 13. oktober 2010

Kaffeelskere behøver ikke lenger sette foten utenfor stuedøren. Nå kan du bli en barista i ditt eget hjem. Friele har plukket ut de mest eksklusive bønnene fra leverandører over hele verden, slik at du kan nyte spesielle kaffeopplevelser hjemme hos deg selv. 

- Vår Barista-serie er en reise gjennom noen av verdens beste kaffeland med noen av de fineste kaffebønnene, sier produktsjef Torunn Martin. - Kaffe er, som vin, et nytelsesprodukt med flere klare nyanser. Mange nordmenn har utviklet en raffinert kaffesmak og syns det er spennende å utforske den unike kaffeopplevelsen. 

Ekslusive kaffebønner

Barista er en ny serie ekslusive kaffebønner som fåes i fem smakfulle varianter. Du maler dem selv. Hjemme eller i butikken. Velg variant etter dagsform eller anledning.

- Vi går nå inn i høysesong for hele bønner, i desember har vi sett at salget på de eksklusive bønnene øker med nesten 50%, sier Torunn Martin. - Vi forventer at flere blir barista i eget hjem i de kommende måneder.

Prisen pr. pose er rundt 40 kroner, avhengig av utsalgssted. Barista serien finnes i velassorterte supermarked over hele landet, samt i vår nettbutikk.

Kontakt

Torunn Martin, Produktsjef, Kaffehuset Friele, tlf. 990 95 510, torunn.martin@jdecoffee.com