Café Noir

Café Noir er en ekslusiv blanding av utvalgte bønner fra BrasilColombia og Guatemala. Kaffen er mørkbrent, med en kraftig, aromatisk og fyldig smak. Kaffebønnene som inngår i blandingen er sertifisert av Utz Certified, en sertifiseringsordning som bidrar til at kaffefarmen og resten av verdikjeden kan drive ansvarlig med tanke på kvalitet, miljø og samfunn. Les mer om Utz her.

Friele Fairtrade-kaffe

Friele Fairtrade-kaffe er laget av de beste bønnene fra Fedecocaguas kooperativer i Guatemala. Kaffen dyrkes under skyggetrær i bratte terreng opptil 2000 m.o.h, og resultatet er en fyldig og frisk kaffe med meget god syrlighet og hint av mørk sjokolade, mandel og sitrus. Kaffebønnene er sertifisert av Fairtrade, noe som innebærer at kaffefarmen får en garantert minstepris og en fastsatt tilleggspris som kun skal gå til sosiale forbedringer. Les mer om Friele og Fairtrade her.

Friele Frokostkaffe

Friele Frokostkaffe er Norges største kaffemerke, og er en kaffeblanding av høy kvalitet bestående av kaffe fra Brasil og en rekke andre kaffeland. Kaffen er aromatisk, rund og fyldig, men fin syrlighet og lang ettersmak.

Friele Økologisk kaffe

Friele Økologisk er dyrket etter økologiske prinsipper ca 1000 meter over havet i Cerrado Minas Gerais i Brasil. Dette er en søt kaffe med god fylde og lite syrlighet. Den har en sjokoladeaktig aroma, og en harmonisk smak som passer de fleste.

Krone

Krone Kaffe er et av Norges største kaffemerker, og er en kaffe av god kvalitet. Krone Kaffe er en blanding av kaffe fra Brasil, Colombia og India, og har en fyldig og lett syrlig smak med fin ettersmak.