Hjertevarme - Kirkens Bymisjon

Hjertevarme - Kirkens Bymisjon

Publisert: 08. desember 2016

Gi en julegave til en som trenger det!

Vi i JDE er i julestemning, og gleder oss til alt det som julen bringer. Julen er en tid for god mat, familie, gaver, og selvfølgelig kaffe. Samtidig er  julen en tid for omsorg og samhold, og det er derfor viktig å erkjenne at ikke alle har denne gode julefølelsen.

Samfunnsansvar er viktig, og det har alltid vært en verdifull del av JDEs bedriftskultur. Siden 2007 har JDE støttet det viktige arbeidet Kirkens Bymisjon gjør gjennom å dekke deres årlige behov for kaffe. Dette utgjør rundt 500.000 kopper kaffe på landsbasis. I tillegg til å støtte med kaffe, er vi også blant annet med på å arrangere  sommergrillfest i Oslo hvert år. I 2014 og 2015 bidro JDE ekstra med å donere en pengegave til Kirkens Bymisjon i Bergen.

Bymisjonens visjon er at alle mennesker skal møtes med respekt, rettferdighet og omsorg. Deres sosiale møtesteder, hvor det serveres næringsrik mat og en varm kopp kaffe, er viktige virkemidler i møte med mennesker som lever krevende liv. Forskjellene i samfunnet blir enda synligere i en tid hvor gaver, mat og overflod er i fokus, og forhåpentligvis også vanskeligere å ignorere.

Heldig er du som har midler til å dekke dine behov, og heldig er du som kan gjøre en forskjell for et annet menneske. Vi i JDE vil gjerne oppforde til å være med å bidra til å oppfylle visjonen til Kirkens Bymisjon. Hvorfor ikke gi en ekstra  gave i år som virkelig varmer?  Støtt Kirkens Bymisjon, og gi en ekstra julegave i år til noen som trenger det.

For å gi hjertevarme: http://bymisjon-glede.no/ 

 

GOD JUL

 

 

Kommentarer

Legg til ny kommentar