Det er utrolig hva som kan skje over en kopp kaffe!

Det er utrolig hva som kan skje over en kopp kaffe!

Publisert: 07. november 2016

Hvem vi er og hva du kan forvente

Du har nå åpnet ditt første nyhetsbrev fra JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) Professional. Du vil som kunde fremover motta nyhetsbrev fra oss hver måned, med nyttige tips og gode tilbud. 

JDE er verdens nest største kaffeselskap, og består i Norge av tidligere Kaffehuset Friele og House of Coffee. Vi har samlet all vår kaffekompetanse i JDE Professional, som nå er Norges ledende leverandør av kaffeløsninger til det profesjonelle markedet. Vi har i dag et landsdekkende og svært kompetent salgs- og serviceteam som står klare til å hjelpe deg! 

Nordmenns favorittkaffe og mye mer..

Vi brenner og selger fortsatt Norges mest kjente kaffemerke, Friele Frokostkaffe, samt at vi tilbyr et bredt sortiment bestående av høykvalitetskaffe, te, varm sjokolade og juice. I tillegg har vi en solid portefølje innen maskiner, som dekker behovet til bedrifter og institusjoner i alle størrelser. 

I JDE mener vi at alle har rett til å få den kaffen de liker. Vi tror at de aller beste kaffestundene oppstår når man får den kaffen man liker og den deles med de rette menneskene, på rett sted og til rett tid!

Som vi sier i JDE; det er utrolig hva som kan skje over en kopp kaffe!


   


Kan vi hjelpe deg?

Ønsker du eller noen i din bedrift å lære mer om kaffe, hjelper vi dere gjerne. Våre konsulenter kan hjelpe dere med valg av kaffetype og -maskin, samt gi gode råd om tilberedning og vedlikehold. Slik kan vi sammen sikre at kaffen som serveres alltid er like god.

Ønsker du allerede nå noen tilberedningstips, kan du ta en tur innom våre nettsider, www.friele.no/lage-god-kaffe. Vi håper også at du vil ha glede av vårt neste nyhetsbrev, som du får når julen nærmer seg.

 

Ta gjerne kontakt: NO-Professional@JDEcoffee.com eller 815 52 33.

 

 Vi snakkes snart!