
Kaffekake
Ingredienser
- 6 dl hvetemel
- 3 ss kakao
- 4.5 dl farin
- 3 ts bakepulver
- 3 ts vaniljesukker
- 1 dl melk
- 1.5 dl Irish Cream kaffe
- 225g margarin (smeltes)
- 3 egg
- 10 romdråper
Fremgangsmåte
Fremgangsmåte:
Bland det tørre for seg og det våte for seg selv, bland deretter alt sammen. Stekes i en smurt langpanne midt i ovnen på 170 grader C i 20 minutter. Når kaken er kald lages fyllet.
Fyll:
En halv kopp Irish Cream kaffe (liten kopp)
Litt smør (smeltet)
3 ss baileys
Dette bandes med melis til fyllet er passe stivt og påføres kaken enten i midten eller på toppen, eller begge steder.
Oppskriften er innsendt av Harriet Karlsen som sier: kaffe er godt og Frielesmaken passer såvel i koppen som i kaken.