Hva gjør vi?

På Midtunhaugen i Bergen mottar vi ca. 13.000 tonn råkaffe. Vi lagrer, brenner, blander, kverner og pakker kaffen her. Det betyr at vi har flere kaffeeksperter "på huset" for smak, brenning, kverning, pakking og lagring. Lær mer om disse prosessene her.

Hva gjør vi?

Råkaffe

Råkaffe

Kaffehuset Friele mottar ca 13.000 tonn råkaffe i året.

Les mer om Råkaffe

Smak og blanding

Smak og blanding

Smak er i fokus på Kaffehuset Friele. Det er viktig at all kaffe blir testet og smakt på før den blir pakket og levert til deg.

Les mer om Smak og blanding

Brenning

Brenning

Det er svært viktig å passe på at kaffen blir brent riktig for å få den rette smaken.

Les mer om Brenning

Mølleriet

Mølleriet

På mølleriet kverner vi kaffen til ulike malingsgrader alt ettersom hvilken kaffetilberedningsmetode som brukes.

Les mer om Mølleriet

Pakkeriet

Pakkeriet

I pakkeriet kan vi pakke over 50 til 100 tonn kaffe om dagen, det blir over 5 millioner kopper kaffe pr dag.

Les mer om Pakkeriet

Lageret

Lageret

Kaffehuset Friele har et lager som kan oppbevare over 4000 paller på en gang.

Les mer om Lageret

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og siste nytt om kaffe.

Meld på

Informasjon om deg

Kaffehuset Friele AS

Postboks 175
5852 Bergen

Telefon:
55 92 66 00
Telefaks:
55 10 14 90