Opplev FrielesVerden

Kaffebønnen er selve kjernen i kaffebæret, og kaffebusken vokser i et belte rundt ekvator. Hver kaffeavling har en unik smak akkurat som vin. I tillegg fremhever et hvert lands jordsmonn en distinkt smak. Friele Frokost kaffe er f.eks. en blend som består av 7 unike smaker fra seks forskjellige land. Klarer du å definere hver smak?

Brasil

Brasil

Som følge av blant annet klima og dyrkingsmetoder, har kaffen fra Brasil en mild og søtlig smak med lite syre.

Les mer om Brasil

Colombia

Colombia

Kaffen fra Colombia er ofte beskrevet som silkemyk og er svært smaksrik. Colombiansk vasket kaffe anses å være den mest balanserte i kaff...

Les mer om Colombia

Guatemala

Guatemala

Kaffe fra Guatemala er meget syrlig, og kjennere foretrekker ofte denne syrlige, komplekse smaken fremfor andre bønner.

Les mer om Guatemala

Indonesia

Indonesia

Den verdensberømte Java-kaffen fra Indonesia kjennetegnes av bønnens blålige farge.

Les mer om Indonesia

Mexico

Mexico

Meksikansk kaffe er balansert, med litt over middels fylde og syrlighet. Smaken blir ofte betegnet som ukomplisert, og den meksikanske ka...

Les mer om Mexico

India

India

I India blir kaffen dyrket under skyggetrær og ofte sammen med ulike krydder og frukter som gir kaffen fra India en unik smak.

Les mer om India

Kenya

Kenya

Myndighetene tar kaffeindustrien svært seriøst i Kenya. Så pass at det fins unike kaffelover som sier at du ikke kan ødelegge eller flytt...

Les mer om Kenya

Etiopia

Etiopia

Etiopisk kaffe er kjent for å aromatisk, søt og syrlig.

Les mer om Etiopia

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og siste nytt om kaffe.

Meld på

Informasjon om deg